bugPlex86 Virtual Machine - Bugs: bug #2598, Cannot start install of RedHat 8.0...

 
 

bug #2598: Cannot start install of RedHat 8.0 when booting from CD or Floppy

Submitted by:  Invalid User ID <Invalid User ID>
Submitted on:  Wed 19 Feb 2003 05:37:34 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 24 Mar 2003 06:52:57 PM UTC, comment #2:

Yes, try that. Just the VGA BIOS though.

Drew Northup N1XIM <RvnPhnx>
Project Administrator
Tue 25 Feb 2003 05:29:24 AM UTC, comment #1:

Update...

This really seems to be a VGA problem.

I've found that if I do the "right" keystrokes the CDROM seems to run at the approprate times, like the install is working, but I just cannot see what's going on.

Also, the bottom third of the screen is filled with strange red and black bars. There seems to be some white unreadable text in the top area of the screen that changes when I type in stuff.

Should I try the latest VGA bios and Plugins from BOCS?

-= Bob =-

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup