bugEmacs Weblogging - Bugs: bug #27546, Date not being correctly posted

 
 

bug #27546: Date not being correctly posted

Submitted by:  Nicolau Leal Werneck <nwerneck>
Submitted on:  Mon 28 Sep 2009 01:01:35 AM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 28 Sep 2009 01:01:35 AM UTC, original submission:

I am using emacs 23.1.1 and weblogger.el 1.4.3 from elpa.

I can successfully create and post new posts, and they show up in the blog (xor0110.wordpress.com). But while the date at the Date field in the post is correct at first, the date that shows up in the blog is incorrect. It always becomes "31 Dez 1999 21:00:00 -0300". After the post is published, when weblogger fetches the post again it updates the post in emacs this incorrect date.

This date value is quite peculiar. in fact, it is the critical date for the old millenium bug!... How is it stored inside the program?

Nicolau Leal Werneck <nwerneck>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by nwerneck (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup