bugThe libunwind project - Bugs: bug #34324, incorrect 3rd arg to...

 
 

bug #34324: incorrect 3rd arg to AC_ARG_ENABLE(debug) in configure.in

Submitted by:  Mike Frysinger <vapier>
Submitted on:  Sun 18 Sep 2011 05:44:34 AM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Closed

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 13 Jun 2016 06:18:51 PM UTC, comment #1:

this has been fixed since:
http://git.savannah.gnu.org/cgit/libunwind.git/commit/?h=21266608cc278780bfe80b24eb370115499fa09c

(i can't close the bug)

Mike Frysinger <vapier>
Sun 18 Sep 2011 05:44:34 AM UTC, original submission:

the 3rd arg to the AC_ARG_ENABLE macro when setting up the debug flag should be:
enable_debug=$enableval

Mike Frysinger <vapier>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by djwatson24 (Updated the item)
  • -email is unavailable- added by vapier (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2017-01-07 djwatson24 Open/ClosedOpen => Closed

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3