bugAVR Downloader/UploaDEr - Bugs: bug #34844, bad response to GO command on exit


You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #34844: bad response to GO command on exit

Submitted by:  None
Submitted on:  Wed 16 Nov 2011 09:36:46 PM UTC  
Votes:  1  
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Priority: 5 - NormalItem Group: None
Status: NonePrivacy: Public
Assigned to: NoneOriginator Name: klaus
Originator Email: -unavailable-Open/Closed: Open

Wed 16 Nov 2011 09:36:46 PM UTC, original submission:

avrdude 5.11.1 still exits with

avrdude: jtagmkII_close(): bad response to GO command: RSP_ILLEGAL_EMULATOR_MODE

This was mentioned earlier but is marked as fixed.

Is there another problem in my individual setup or is this bug still persistent?

(complete output attached)



Attached Files
file #24387:  log added by None (3kB - application/octet-stream)


Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found


Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by budward (Voted in favor of this item)
  • -unavailable- added by None (Submitted the item)

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 1 encouragement so far.

    Only logged-in users can vote.


    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):



    Follow 2 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sun 05 May 2013 05:19:05 AM UTCbudwardCarbon-Copy-=>Added budward
    Wed 16 Nov 2011 09:36:46 PM UTCNoneAttached File-=>Added log, #24387

    Back to the top

    Powered by Savane 3.1-cleanup