bugSimulavr: an AVR simulator - Bugs: bug #37431, Setting UCSRA has no effect for...

 
 

bug #37431: Setting UCSRA has no effect for Atmega16 (and most likely others)

Submitted by:  Marek Pietrzak <mpie>
Submitted on:  Sun 23 Sep 2012 08:15:05 PM UTC  
 
Category: SimulationSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: Fixed
Privacy: PublicAssigned to: Marek Pietrzak <mpie>
Open/Closed: OpenComponent Version: simulavrxx

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sun 23 Sep 2012 08:15:05 PM UTC, original submission:

Writing value to UCSRA register has no effect, that is subsequent read shows old value. Moreover writing some bits should generate interrupts according to the datasheet but actually nothing happens. Credits to Andrey Vasilyev for noticing this. Code analysis proves HWUart::SetUsr method doesn't store the new value (like corresponding SetUcr).

Marek Pietrzak <mpie>
Project MemberIn charge of this item.

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by mpie (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Thu 08 Aug 2013 09:41:23 PM UTCmpieStatusConfirmed=>Fixed
    Mon 24 Sep 2012 07:39:47 PM UTCmpieStatusNone=>Confirmed
      Assigned toNone=>mpie

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup