bugLINGOT Is Not a Guitar-Only Tuner - Bugs: bug #38300, Gauge is gone

 
 

bug #38300: Gauge is gone

Submitted by:  Ibán Cereijo <ibancereijo>
Submitted on:  Sun 10 Feb 2013 12:26:06 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  4 - Important
Item Group:  None Status:  Fixed
Privacy:  Public Assigned to:  Ibán Cereijo <ibancereijo>
Open/Closed:  Closed

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 11 Feb 2013 11:03:58 PM UTC, comment #1:

Easy to reproduce if we put a non-numerical value in the minimum frequency control (something like 'A2').

Ibán Cereijo <ibancereijo>
Project AdministratorIn charge of this item.
Sun 10 Feb 2013 12:26:06 PM UTC, original submission:

Probably what happened is that we tried to filter a NaN sample in the gauge filter. Another possible cause would be that the gauge filter is unstable and for inputs with big gaps it exploits.

See attached image.

Ibán Cereijo <ibancereijo>
Project AdministratorIn charge of this item.

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #27438:  lingot_no_gauge.png added by ibancereijo (32KiB - image/png)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by ibancereijo (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 4 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2018-07-01 ibancereijo Open/ClosedOpen => Closed
    2018-06-30 ibancereijo StatusReady For Test => Fixed
    2013-03-04 ibancereijo StatusConfirmed => Ready For Test
    2013-02-10 ibancereijo Attached File- => Added lingot_no_gauge.png, #27438

    Back to the top


    Powered by Savane 3.3