bugMapOSMatic - Bugs: bug #41790, Map search is not working

 
 

bug #41790: Map search is not working

Submitted by:  None
Submitted on:  Thu 06 Mar 2014 02:46:17 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Priority: 5 - NormalStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenRelease: 2012.04

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 21 May 2016 12:58:24 PM UTC, comment #1:

Most likely the city only has a place entry in OSM but no administrative boundary data.

If you leave the mouse pointer over the city entry for a little bit you should see a tooltip that either says "No administrative boundary" or "No administrative boundary details from GIS" if this is really the case.

Can you give a city name that you tried which wasn't selectable?

Hartmut Holzgraefe <hartmut>
Project Member
Thu 06 Mar 2014 02:46:17 PM UTC, original submission:

When i try to search for a city, i get he name but i cannot select it

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by hartmut (Posted a comment)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup1