bugdevilspie2 - Bugs: bug #42925, Crash with KSP (Unity) window open

 
 

bug #42925: Crash with KSP (Unity) window open

Submitted by:  None
Submitted on:  Wed 06 Aug 2014 12:03:02 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  Need Info
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment (Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 13 Aug 2014 04:15:02 PM UTC, comment #4: 

Thanks - That would be great - Could you please link it here when you do?

Andreas Rönnquist <gusnan>
Project Administrator
Tue 12 Aug 2014 03:52:01 PM UTC, comment #3: 

The wm I use is marco, the mate version of metacity.

The problem seems to be rooted somewhere in libwnck, tough. Should I report a bug there?

Also, savannah ate my account it seems, so I'll have to check on this bug manually :/

(file #31891)

Anonymous
Thu 07 Aug 2014 02:23:25 PM UTC, comment #2: 

Ah, now I see which window manager you are using, sorry for not being very attentive.

I am very much suspecting that this is a Unity problem and not a devilspie2 one - I have seen reports of Compiz crashing on g_logv, for example

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/compiz/+bug/1044662

A backtrace with debug enabled will however help.

Andreas Rönnquist <gusnan>
Project Administrator
Thu 07 Aug 2014 01:51:02 PM UTC, comment #1: 

What window manager are you using?
Could you rebuild devilspie2 with debug information enabled and do the backtrace again?

Andreas Rönnquist <gusnan>
Project Administrator
Wed 06 Aug 2014 12:03:02 PM UTC, original submission:  

Hey! I was in the process of replacing my wmctrl scripts with devilspie2 (yay for sane config files!), and while it worked fine for many apps, I noticed that whenever Kerbal Space Program is open, dp2 crashes with an X error (see attached files for details).

wmctrl reports N/A for the window class and window class instance name, but dp2 seems to go while looking for the application icon, if I read the backtrace correctly? I don't get it, but here's a bug report - either it's the first one you got, or I can't use savannah properly.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #31891:  bt2 added by None (5KiB - application/octet-stream - new backtrace)
file #31851:  exec added by None (4KiB - application/octet-stream - exec output + backtrace, general system info)
file #31852:  info added by None (3KiB - application/octet-stream - exec output + backtrace, general system info)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by gusnan (Posted a comment)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 4 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2014-08-12 None Attached File- => Added bt2, #31891
    2014-08-07 gusnan StatusNone => Need Info
    2014-08-06 None Attached File- => Added exec, #31851
        Attached File- => Added info, #31852

    Back to the top


    Powered by Savane 3.5