bugAVR Downloader/UploaDEr - Bugs: bug #44541, Target not running after avrdude...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #44541: Target not running after avrdude invocation

Submitted by:  None
Submitted on:  Sat 14 Mar 2015 01:56:35 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Priority: 5 - NormalItem Group: None
Status: NonePrivacy: Public
Assigned to: NoneOriginator Name: Michael Lipp
Originator Email: -unavailable-Open/Closed: Open
Release: NoneProgrammer hardware: 
Device type: 

Sat 14 Mar 2015 01:56:35 PM UTC, original submission:

If the OCDEN fuse is set in my m128, I find that after the invocation of avrdude, the mcu is always in stopped mode. The attached patch fixes this.

Anonymous

 

Attached Files
file #33342:  avrdude-ensure-running.patch added by None (998B - text/x-patch - The patch)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by None (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sat 14 Mar 2015 01:56:35 PM UTCNoneAttached File-=>Added avrdude-ensure-running.patch, #33342

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup1