bugBino - Bugs: bug #51655, Fullscreen, no-gui and multi...

 
 

bug #51655: Fullscreen, no-gui and multi display not working well

Submitted by:  None
Submitted on:  Fri 04 Aug 2017 01:14:58 AM UTC  
 
Severity: 3 - NormalStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Fri 04 Aug 2017 01:14:58 AM UTC, original submission:

Hi,
The problem (as shown in attached files) is that when I open a stereo movie in command line, without gui and with multi display, it not working correctly.
But with GUI, everything is fine.

The first is with the following command:
bino --no-gui --fullscreen --fullscreen-screens=1,2 --input=top-bottom --output=left-right MOVIE-*
And the second
bino --fullscreen --fullscreen-screens=1,2 --input=top-bottom --output=left-right MOVIE-*

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #41405:  imprecran1.png added by None (486KiB - image/png)
file #41406:  imprecran2.png added by None (279KiB - image/png)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

Follow 2 latest changes.

Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
Fri 04 Aug 2017 01:14:58 AM UTCNoneAttached File-=>Added imprecran1.png, #41405
  Attached File-=>Added imprecran2.png, #41406

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup1