bugAVR Downloader/UploaDEr - Bugs: bug #53165, The strings in linuxgpio use %ud...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #53165: The strings in linuxgpio use %ud instead of %u or %d

Submitted by:  Anthony <adal>
Submitted on:  Thu 15 Feb 2018 07:51:22 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Priority:  5 - Normal Item Group:  None
Status:  Duplicate Privacy:  Public
Assigned to:  None Originator Name:  what?
Open/Closed:  Closed Release:  6.3
Programmer hardware:  linux Device type:  raspberry pi

Fri 16 Feb 2018 07:13:21 AM UTC, comment #2: 

Duplicate for bug #47550

Joerg Wunsch <joerg_wunsch>
Project Administrator
Fri 16 Feb 2018 12:55:44 AM UTC, comment #1: 

linuxgpio.c rev 1388 addresses this

Mike <smbrandonjr>
Thu 15 Feb 2018 07:51:22 PM UTC, original submission:  

This causes sysfs to give a EINVAL error (e.g. when trying to export a GPIO pin) because pin numbers like "10d" get printed instead of "10". There are four cases of this in linuxgpio.c.

Anthony <adal>

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by joerg_wunsch (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by smbrandonjr (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by adal (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 2 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2018-02-16 joerg_wunsch StatusNone => Duplicate
        Open/ClosedOpen => Closed

    Back to the top


    Powered by Savane 3.5