bugGnoppix - Bugs: bug #10109, 'Gnoppix Install' on 0.8...


bug #10109: 'Gnoppix Install' on 0.8 non-functional

Submitted by:  None
Submitted on:  Mon 23 Aug 2004 12:26:42 PM UTC  
Category: desktopSeverity: 3 - Normal
Item Group: ProblemStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.


Wed 29 Sep 2004 02:02:24 PM UTC, comment #2:

I had the same problem, but i fix with in the text mode, (Ctrl+Alt+F1 or other Fx x=1,2,3,4,5...,7), after in the text mode you have write mophixnstaller and follow the steps.

Sat 28 Aug 2004 02:46:25 PM UTC, comment #1:


Mon 23 Aug 2004 12:26:42 PM UTC, original submission:

Boots fine from the CD. However after partitioning, whether I define only a /boot partition or if I define multiple partitions, the 'Forward' button on Step 3 of 7 has no effect. The computer is still fully functional; it does not crash; back, help etc all work. Only 'Forward' has no effect.



(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):

No files currently attached


Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found


CC list is empty


Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.


Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):



No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top

Powered by Savane 3.1-cleanup