buggNewSense GNU/Linux - Bugs: bug #28182, Recovery mode doesn't work

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #28182: Recovery mode doesn't work

Submitted by:  Sam Geeraerts <samgee>
Submitted on:  Sat 05 Dec 2009 04:18:55 PM UTC  
 
Category: gNewSense 3Severity: 4 - Important
Item Group: i386Status: Fixed
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Closed

Mon 01 Jul 2013 08:23:01 PM UTC, comment #4:

Parkes' 686 kernel boots fine in recovery mode.

Sam Geeraerts <samgee>
Project Administrator
Sat 02 Jan 2010 05:04:42 PM UTC, comment #3:

It's possible that there is something running waiting orders behind, because if you make a "ctrl + d" the launch finish is run.

And better if you choose restart just after it finish is run at the login time, and choose recovery a new time, the recovery mode works from the start point to the end point.

Happy gNew Year of Freedoms !

Aurélien DESBRIÈRES <aurele>
Sat 26 Dec 2009 09:08:53 AM UTC, comment #2:

So there appears to be a working prompt, it's just hidden behind the blinking cursor. If I type commands
I see and hear that there's disk activity. As Aurele said, if you type 'startx' then X starts, which warns
that it's running as root. Clicking Quit brings you to a normal root prompt at the console.

Sam Geeraerts <samgee>
Project Administrator
Wed 23 Dec 2009 03:26:52 PM UTC, comment #1:

On the fresh last information, I test again the recovery mode, it seems it have the same trouble, but, if you try at the prompt moment a : startx ... It finish the recovery mode.

Aurélien DESBRIÈRES <aurele>
Sat 05 Dec 2009 04:18:55 PM UTC, original submission:

When I choose "gNewSense GNU/Linux, with Linux 2.6.26-libre2-2-686 (recovery mode)" in GRUB, the system starts booting but hangs before the boot process is completed. I first get a boot splash with boot messages. When it gets to "Setting up ALSA..." the progress bar stops and no more messages appear, but there's still some disc activity. Then the screen goes black with just a blinking cursor in the upper left corner (no prompt). This doesn't change when I press Ctrl+Alt+Del.

Sam Geeraerts <samgee>
Project Administrator

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by aurele (Posted a comment)
  • -unavailable- added by samgee (Submitted the item)
  •  

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Mon 01 Jul 2013 08:23:01 PM UTCsamgeeStatusConfirmed=>Fixed
      Open/ClosedOpen=>Closed
    Sat 26 Dec 2009 09:08:53 AM UTCsamgeeStatusNone=>Confirmed

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup