helpAVR In-System Programmer - Support: sr #106084, using the uisp command ????

 
 

sr #106084: using the uisp command ????

Submitted by:  None
Submitted on:  Mon 12 Nov 2007 07:34:14 PM UTC  
 
Category: NonePriority: 5 - Normal
Severity: 3 - NormalStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Originator Email: -unavailable-Open/Closed: Open
Operating System: Microsoft Windows

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 12 Nov 2007 07:34:14 PM UTC, original submission:

I have followed all the instructions to install the uisp.

When I use the following command:

$ uisp -dprog=stk200

I got for answer,

/dev/parport0: No such file or directory
Failed to open ppdev.

I'm using Cygwin under WinXP and I have not change to root user because I don't know how to do it. In fact, it suppose that the final command to install the uisp must be done as superuser. I have used the make install command without changing to superuser account and I had no error.

What is happening when I use the uisp command? Do I have to do something to enable the parallel port in my computer?

Thanks for your help in advance

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup