helpAVR In-System Programmer - Support: sr #103095, trouble with new avrisp

 
 

sr #103095: trouble with new avrisp

Submitted by:  Avery Earle <aearle>
Submitted on:  Sat 29 May 2004 06:52:38 PM UTC  
 
Category: NonePriority: 5 - Normal
Severity: 2 - MinorStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenOperating System: None

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 29 May 2004 06:52:38 PM UTC, original submission:

I'm an avr newbie (but with experience in PIC) and am
having startup troubles.

1. Can't get my avrisp to work. I suspect it is due to it
having new firmware ( v. 1.15 ). See attached file,
which also shows me getting nowhere with avrdude.

2. can't get borrowed parallel programmer to work -- a new
product. It's the one made by http://www.ere.co.th and sold
by futurlec with ere's "ATMega Control Board".

Avery Earle <aearle>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #3851:  avr-troubles added by aearle (5kB - application/octet-stream - uisp & avrdude error messages)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

Follows 1 latest change.

Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
Sat 29 May 2004 06:52:39 PM UTCaearleAttached File-=>Added avr-troubles, #44

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup