helpIdentica mode - Support: sr #107889, identica-mode doesn't appear to...

 
 

sr #107889: identica-mode doesn't appear to read ~/.authinfo

Submitted by:  Carson Chittom <carson>
Submitted on:  Fri 25 Nov 2011 04:45:23 PM UTC  
 
Category: NonePriority: 5 - Normal
Severity: 3 - NormalStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenOperating System: *BSD

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Fri 25 Nov 2011 04:45:23 PM UTC, original submission:

I'm using the latest identica-mode from the Savannah git repo (i.e., M-x identica-mode-version says 1.2.1) under Emacs 23.3.1 on OpenBSD 5.0. I am using plain authentication, not OAuth. In ~/.authinfo, I have

machine identi.ca login myloginname password mypassword

M-x identica-mode works, but asks for my login and password every time. As Gnus works fine with my ~/.authinfo, it appears that identica-mode isn't reading it.

Am I doing something wrong?

Carson Chittom <carson>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by carson (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup