bugThe Om Modular Synthesizer - Bugs: bug #16273, Node coordinates not restored...

 
 

bug #16273: Node coordinates not restored properly

Submitter:  Thorsten Wilms <thorwil>
Submitted:  Wed 05 Apr 2006 07:24:11 PM UTC
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open
* Mandatory Fields

Add a New Comment (Rich Markup)
   

Comment Type & Canned Response:
       No canned response available

 

Wed 05 Apr 2006 07:24:11 PM UTC, original submission:  

- Organize nodes nicely
- Save patch
- Quit
- Start
- Load patch

While some nodes appear on the right coordinates, other are moved in a seemingly random fashion. Having any nodes in a patch seems to  make this happening far more likely. So there's a monster patch attached ... you might want to move just a few nodes into place, so you can rememmber their relative positions ...

Thorsten Wilms <thorwil>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

Attached Files
file #9720:  atmo_jungle.om.tar.bz2 added by thorwil (3KiB - application/x-bzip - Test patch)

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

 

Follows 1 latest change.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2006-04-05 thorwil Attached File- Added atmo_jungle.om.tar.bz2, #9720

Back to the top


Powered by Savane 3.9