bugWeeChat - Bugs: bug #35345, Bug when creating a relay on a...

 
 

bug #35345: Bug when creating a relay on a used port

Submitted by:  Roland <roidal>
Submitted on:  Sat 21 Jan 2012 02:54:23 PM UTC  
 
Category:  relay plugin Severity:  3 - Normal
Item Group:  other Status:  Fixed
Privacy:  Public Assigned to:  Sebastien Helleu <flashcode>
Originator Name:  Open/Closed:  Closed
Release:  0.3.6 IRC nick:  roidal

Add a New Comment (Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 21 Jan 2012 02:54:23 PM UTC, original submission:  

Creating an (irc)relay on a port that is already in use doesn't display an error message. It looks like everything is fine. In this case, the "/relay listrelay" command displays the 1st Jan 1970 as the creation time of this relay-instance.

Roland <roidal>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by flashcode (Updated the item)
  • -email is unavailable- added by roidal (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    Follow 4 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2012-02-26 flashcode Open/ClosedOpen => Closed
    2012-01-23 flashcode Item GroupNone => other
        StatusNone => Fixed
        Assigned toNone => flashcode

    Back to the top


    Powered by Savane 3.5