bugLinterna Mágica - Bugs: bug #37357, Youtube doesn't work because of...

 
 

bug #37357: Youtube doesn't work because of signatures

Submitted by:  None
Submitted on:  Sat 15 Sep 2012 02:45:17 PM UTC
 
Category:  Previously working website does not anymore Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  Fixed
Privacy:  Public Assigned to:  valkov
Open/Closed:  Closed Release:  0.0.12
* Mandatory Fields

Add a New Comment (Rich Markup)
   

Comment Type & Canned Response:
       No canned response available

 

Thu 15 Nov 2012 05:43:46 AM UTC, comment #5: 

Hi,

Since the reported link is working and there are no comments since my last request I am planning to close this bug report. As of 24th of November if there is no new information in relation to this bug report it will be considered fixed.

If the problem is still present after the bug report is closed, please feel free to reopen it.

Thank you.

Ivaylo Valkov <valkov>
Project Administrator
Sat 03 Nov 2012 03:03:48 PM UTC, comment #4: 

Hi,

As there is now fix for bug #36888, could you report if there are still issues with some YouTube videos related to this fix?

I'm able to play the URL in the last comment with Totem plugin in Trisquel 5.5.

Thanks.

Ivaylo Valkov <valkov>
Project Administrator
Tue 18 Sep 2012 11:32:16 PM UTC, comment #3: 

Hi, just tested with rev314 on Firefox 15.0, Fedora 17. Wprk for some videos and not for others. For example,

http://www.youtube.com/watch?v=vIwhnJ5K810

This works in totem-vegas but not on LM with the totem plugin, see only black screen while audio plays in the background.Don't know whether it might have something to do with bug 36888

P.S. I am the same guy who filed bug 36888 (but not the person who filed this one)

Thanks.

Anonymous
Tue 18 Sep 2012 07:37:54 AM UTC, comment #2: 

It is fixed in trunk and the stable branch (0.0.12). The svn builds are updated. The stable one is with version 0.0.12-2, for which I will release a tarball tonight or tomorrow.

Ivaylo Valkov <valkov>
Project Administrator
Sun 16 Sep 2012 02:49:13 PM UTC, comment #1: 

Hi,

Thanks for reporting and proposing a work-around. I was unavailable due to very personal reasons and could not be part of the discussion at the Trisquel's mailing list and take some action.

I'll try to fix the bug and release a bug-fix release as soon as possible.

Ivaylo Valkov <valkov>
Project Administrator
Sat 15 Sep 2012 02:45:17 PM UTC, original submission:  

Hi!

I don't use Linterna, but people on the Trisquel's English forum are reporting that Youtube video's aren't playing.  This is most probably because now every video URL requires a signature to be appended to it.

I write my own Youtube video downloader and wasn't working as of today.  I use the variable "url_encoded_fmt_stream_map" to generate HTML anchors to the video files.  There's new variable called "sig" in url_encoded_fmt_stream_map.  I now append "&signature=" + the value of sig to every video's URL and it works.

I hope I was useful!

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by valkov (Posted a comment)
  •  

    There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

     

    Follow 5 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2012-12-02 valkov StatusReady For Test => Fixed
        Open/ClosedOpen => Closed
    2012-09-18 valkov StatusConfirmed => Ready For Test
    2012-09-16 valkov StatusNone => Confirmed
        Assigned toNone => valkov

    Back to the top


    Powered by Savane 3.9