bugGnoppix - Bugs: bug #10088, loads nvidia mini module when it...

 
 

bug #10088: loads nvidia mini module when it shouldn't

Submitted by:  None
Submitted on:  Sat 21 Aug 2004 09:07:50 AM UTC  
 
Category:  booting Severity:  3 - Normal
Item Group:  Problem Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Tue 28 Sep 2004 05:42:16 AM UTC, comment #1:

Same problem with nvidia tnt 32mb. i donĀ“t know how is the problem.

Anonymous
Sat 21 Aug 2004 09:07:50 AM UTC, original submission:

I tried gnoppix 0.8 on a system which has a Riva 128ZX video card.
When using the default boot options, it loads the proprietary nvidia kernel driver mini module, continues, fails to start X11 for the obvious reason that the 128 (ZX) cards are not supported, and reboots.
Even when I add "xmodule=nv" to the boot command line, it still loads the nvidia binary module and fails the same way (not sure whether X11 actually used the nv driver, it rebooted to quickly to be able to diagnose anything)
Only when using "xmodule=vesa" it worked.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

No changes have been made to this item

Back to the top


Powered by Savane 3.3