bugGnoppix - Bugs: bug #10109, 'Gnoppix Install' on 0.8...

 
 

bug #10109: 'Gnoppix Install' on 0.8 non-functional

Submitted by:  None
Submitted on:  Mon 23 Aug 2004 12:26:42 PM UTC  
 
Category:  desktop Severity:  3 - Normal
Item Group:  Problem Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 29 Sep 2004 02:02:24 PM UTC, comment #2:

I had the same problem, but i fix with in the text mode, (Ctrl+Alt+F1 or other Fx x=1,2,3,4,5...,7), after in the text mode you have write mophixnstaller and follow the steps.

Anonymous
Sat 28 Aug 2004 02:46:25 PM UTC, comment #1:

http://amu.debian.net/forum/index.php?t=msg&th=7&start=0&rid=13&S=7e72ac6023fd8a7ea43838eee49818b5

Anonymous
Mon 23 Aug 2004 12:26:42 PM UTC, original submission:

Boots fine from the CD. However after partitioning, whether I define only a /boot partition or if I define multiple partitions, the 'Forward' button on Step 3 of 7 has no effect. The computer is still fully functional; it does not crash; back, help etc all work. Only 'Forward' has no effect.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

No changes have been made to this item

Back to the top


Powered by Savane 3.3