bugGnoppix - Bugs: bug #10750, Gnoppix causes monitor to return...

 
 

bug #10750: Gnoppix causes monitor to return to factory settings.

Submitted by:  None
Submitted on:  Wed 20 Oct 2004 02:50:20 PM UTC  
 
Category: desktopSeverity: 3 - Normal
Item Group: ProblemStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 20 Oct 2004 02:50:20 PM UTC, original submission:

Problem:
I just used Gnoppix for the first time. It correctly detected my monitor, but reset the monitor's settings (position, size, geometry, etc) to factory defaults. No hardware damage, I just had to adjust it again for every display mode.

Reproduce:
Happens every time Gnoppix boots (with my hardware).

Software:
Gnoppix 0.8.1 Beta 9

Hardware:
Hansol 710D monitor
nVidia Corporation NV25 [GeForce4 Ti 4400] (rev 163).

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup