bugThe Om Modular Synthesizer - Bugs: bug #16001, Segfault after...

 
 

bug #16001: Segfault after creating/saving/loading/destroying subpatch

Submitted by:  Thorsten Wilms <thorwil>
Submitted on:  Sun 05 Mar 2006 02:10:36 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  In Progress
Privacy:  Public Assigned to:  Dave Robillard <drobilla>
Open/Closed:  Open

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 15 Mar 2006 04:02:49 AM UTC, comment #1:

Segfault doesn't happen anymore (well, works for me anyway) but the location thing still needs fixing.

Dave Robillard <drobilla>
Project AdministratorIn charge of this item.
Sun 05 Mar 2006 02:10:36 PM UTC, original submission:

On empty root:
- add new subpatch test_1
- browse into it
- add input, output, connect
- save as test_1.om
- browse up to root
- load test_1.om as test_1_b
(it will jump to the exact same coordinates ...)
- destroy test_1
- destroy test_1_b

segfault of om_gtk

Thorsten Wilms <thorwil>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

Follow 2 latest changes.

Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
2006-03-15 drobilla StatusNone => In Progress
    Assigned toNone => drobilla

Back to the top


Powered by Savane 3.3