bugNormalize Audio - Bugs: bug #37194, K3b doesn't recognize...

 
 

bug #37194: K3b doesn't recognize normalize-audio is installed

Submitter:  Attila Csipak <acsipak>
Submitted:  Sun 26 Aug 2012 10:54:26 AM UTC
   
 
Severity:  3 - Normal Status:  Works For Me
Privacy:  Public Assigned to:  cvaill
Open/Closed:  Closed
* Mandatory Fields

Add a New Comment Rich Markup
   

Wed 05 Sep 2012 04:35:51 AM UTC, comment #1: 

If it works with the binary installed in /usr/bin/normalize, it's not a problem with normalize.  The binary in this package has always been "normalize", but is renamed "normalize-audio" in debian and derivatives.  I'd guess that debian's k3b would need to be patched to account for the different name of normalize there.  Let me know if I'm misunderstanding something here, but for now I'm going to close this since it sounds like the problem is elsewhere.

Chris Vaill <cvaill>
Group administrator
Sun 26 Aug 2012 10:54:26 AM UTC, original submission:  

See full bug description + comment 1-2. in the KDE Bugtracking System: https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=251479

Attila Csipak <acsipak>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by cvaill (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by acsipak (Submitted the item)
  •  

    There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

    Only logged-in users can vote.

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2012-09-05 cvaill StatusNone Works For Me
        Assigned toNone cvaill
        Open/ClosedOpen Closed

    Back to the top

    Powered by Savane 3.13-4448.
    Corresponding source code