bugAlsa 0.9 Xmms Output Plugin - Bugs: bug #7127, scratchy sound w/ linux 2.6 alsa

 
 

bug #7127: scratchy sound w/ linux 2.6 alsa

Submitted by:  None
Submitted on:  Wed 07 Jan 2004 05:56:42 PM UTC  
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment (Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 15 Dec 2004 11:16:51 AM UTC, comment #1: 

I had got scratchy sound until I unchecked mmap mode and set the sekond Puffer to 1. Now it works fine!

Anonymous
Wed 07 Jan 2004 05:56:42 PM UTC, original submission:  

I get scratchy sound, much like the sound of a track ripped from a broken cd. It gets worse the lower the buffer and period time is set to. If "mmap mode" is checked, an error pops up after about 18 seconds stating: "mmap_commit Numerical argument out of domain". This is the mesasge when using default 200/10 buffer/period settings. Messages vary with different buffer/period settings.
For the record I'm using a Athlon XP optimized gentoo installation.

You can reach me at: richie(at)coderworld_dot_net if you need more info.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

 

 

No changes have been made to this item

Back to the top


Powered by Savane 3.5