bugGnoppix - Bugs: bug #9862, Super slow boot (then crash)

 
 

bug #9862: Super slow boot (then crash)

Submitted by:  None
Submitted on:  Tue 03 Aug 2004 08:35:08 PM UTC  
 
Category: bootingSeverity: 3 - Normal
Item Group: Crash Error Status: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 09 Aug 2004 09:25:42 AM UTC, comment #1:

happens if you burn to fast, did you burned the iso <12x ?

Anonymous
Tue 03 Aug 2004 08:35:08 PM UTC, original submission:

Burned gnoppix 0.7 beta last night, but unfortunately it takes about 20 minutes to boot on my machine before it crashes. The problem? No LVM I suspect, I was getting tonnes of read errors and it thought my RAID partition was corrupted (my LVM is on RAID 1).
Given how common LVM is these days, it might not be a bad choice to include if there is space. There was also no indication that something was going wrong until the crash (it was just slow).

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup