bugNormalize Audio - Bugs: bug #54041, doesn't normalize

 
 

bug #54041: doesn't normalize

Submitted by:  None
Submitted on:  Sun 03 Jun 2018 12:15:46 AM UTC  
 
Severity:  3 - Normal Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open

Add a New Comment (Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Tue 23 Apr 2019 04:05:00 AM UTC, comment #1:

It would be helpful to post a list of steps to reproduce your bug, including exact command lines that you used, version of normalize, and the playback software and version used.

If you can also provide the source audio file and the version post "normalize", then I may be able reproduce the issue.

David Timms <sunset06>
Sun 03 Jun 2018 12:15:46 AM UTC, original submission:

Installed standard install on Linux, Xubuntu. Tried several options. It goes through the motions and changes the date & time on the files but the level is unchanged.
Also, for some files, error messages came up "zero power" or something similar and over-wrote those files with content of another file.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by sunset06 (Posted a comment)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

    No changes have been made to this item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.4