bugtpb -- ThinkPad Buttons - Bugs: bug #10478, No OSD with 0.6.3

 
 

bug #10478: No OSD with 0.6.3

Submitted by:  None
Submitted on:  Thu 23 Sep 2004 11:41:04 AM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sun 22 May 2005 12:48:14 PM UTC, comment #5:

also the same here.

T41p, ubuntu hoary with tpb 0.6.3 and xosd-bin backage

Anonymous
Wed 18 May 2005 11:21:13 AM UTC, comment #4:

Same here - TP X31

Anonymous
Wed 19 Jan 2005 12:11:27 AM UTC, comment #3:

Ditto, TP T41

Anonymous
Tue 19 Oct 2004 08:21:39 PM UTC, comment #2:

Same here

Anonymous
Sat 09 Oct 2004 05:27:39 AM UTC, comment #1:

I get the same issue - not a user here - email gabe (Inthehouseat) squirrelsoup.net

Anonymous
Thu 23 Sep 2004 11:41:04 AM UTC, original submission:

Since I updated to tpb 0.6.3, there is no OSD anymore (the "thinkpad" hotkey works). I switched back to 0.6.2, and OSD workds again.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup