bugConcurrent Versions System - Bugs: bug #15753, cvs ls command is very slow

 
 

bug #15753: cvs ls command is very slow

Submitted by:  None
Submitted on:  Tue 14 Feb 2006 05:58:02 PM UTC  
 
Category:  Bug Report Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open Release: 
Fixed Release:  None Fixed Feature Release:  None

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Tue 14 Feb 2006 05:58:02 PM UTC, original submission:

We are trying to use the "cvs ls" command in the feature release of cvs. The speed of the command execution is very slow, and I don't understand why it is so slow, since all one needs to do is to find the files in the repository (and not in the Attic) and output them to the user.

Does anyone else see this problem. My server is running Solaris 2.8 and I am connecting using the pserver protocol to a windows cygwin client.

Anonymous

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No changes have been made to this item

Back to the top


Powered by Savane 3.3