bugConcurrent Versions System - Bugs: bug #16335, chmod +x not working on cygwin...

 
 

bug #16335: chmod +x not working on cygwin when cvs add -kb is used

Submitted by:  Warren Dodge <warrendodge>
Submitted on:  Wed 12 Apr 2006 10:49:18 PM UTC  
 
Category: Bug ReportSeverity: 3 - Normal
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenRelease: 
Fixed Release: NoneFixed Feature Release: None

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Wed 12 Apr 2006 10:49:18 PM UTC, original submission:

Windows XP
Cygwin 1.5.19-4
Using the bash shell

I have a situation where I have a binary executable. I do the following steps

chmod +x file
cvs add -kb file
cvs commit file
rm file
cvs up file

and when the file comes out there is no exectuable bits set. And then it fails to run when invoked via my makefiles.

The same thing happens if I check out a new tree.

It seems to be wrong but there may be something I am missing.

Warren Dodge <warrendodge>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

CC list is empty

 

Do you think this task is very important?
If so, you can click here to add your encouragement to it.
This task has 0 encouragements so far.

Only logged-in users can vote.

 

Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

 

 

No Changes Have Been Made to This Item

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup1