bugSimulavr: an AVR simulator - Bugs: bug #47077, Tclconfig not automatically found...

 
 

bug #47077: Tclconfig not automatically found on 64bit fedora

Submitted by:  Christian Taedcke <chrta>
Submitted on:  Sat 06 Feb 2016 01:33:51 PM UTC  
 
Category: ConfigureSeverity: 2 - Minor
Item Group: NoneStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenComponent Version: simulavr

Add a New Comment(Rich Markup)
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Sat 06 Feb 2016 01:33:51 PM UTC, original submission:

When i execute "./configure --enable-tcl" tclConfig.sh is not found.

$ ./configure --enable-tcl
...
checking Tcl desired... yes
tclConfig.sh directory = /usr/lib
checking for /usr/lib/tclConfig.sh... no
configure: error: tclConfig.sh not found
&

My tclConfig.h is in /usr/lib64.

Changing the file m4/avr_tcl.m4:
form [with_tclconfig=/usr/lib]
to [with_tclconfig=/usr/lib64]

fixes my problem. But i thing the default value of with_tclconfig should be dependent on the architecture.

Christian Taedcke <chrta>
Project Member

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by chrta (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup1