bugAVR Downloader/UploaDEr - Bugs: bug #59117, no efuse, BOR not working

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #59117: no efuse, BOR not working

Submitted by:  Marco <embedded>
Submitted on:  Tue 15 Sep 2020 07:02:24 PM UTC
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Priority:  5 - Normal Item Group:  None
Status:  Duplicate Privacy:  Public
Assigned to:  None Originator Name:  * pwt
Open/Closed:  Closed Release:  * 6.3
Programmer hardware:  USBasp Device type:  Atmega164P
* Mandatory Fields

Add a New Comment (Rich Markup)
   

Comment Type & Canned Response:
       No canned response available

 

Sun 07 Nov 2021 03:23:25 PM UTC, comment #1: 

dupe for bug #59115

Joerg Wunsch <joerg_wunsch>
Project Administrator
Tue 15 Sep 2020 07:02:24 PM UTC, original submission:  

efuse setttings for Mega164 dont work, i've had to edit the file myself, please fix it.

Marco <embedded>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach Files:
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by joerg_wunsch (Posted a comment)
  • -email is unavailable- added by embedded (Submitted the item)
  • -email is unavailable- added by embedded
  •  

    There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

    Only logged-in users can vote.

     

     

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2021-11-07 joerg_wunsch StatusNone => Duplicate
        Open/ClosedOpen => Closed
    2020-09-15 embedded Carbon-Copy- => Added -email is unavailable-

    Back to the top


    Powered by Savane 3.9