buglwIP - A Lightweight TCP/IP stack - Bugs: bug #64839, Lwip as TCPServer occurs some...

 
 

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentication level.

bug #64839: Lwip as TCPServer occurs some errors when send data.

Submitter:  Krivine <lounin>
Submitted:  Sun 29 Oct 2023 04:37:49 PM UTC
   
 
Category:  None Severity:  3 - Normal
Item Group:  None Status:  None
Privacy:  Public Assigned to:  None
Open/Closed:  Open Planned Release:  None
lwIP version:  None

Sun 29 Oct 2023 04:37:49 PM UTC, comment #1: 

This item has been reassigned from the project Savannah Administration support tracker to your tracker.

The original report is still available at support #110949

Following are the information included in the original report:

[field #0]                  Item ID: 110949

[field #1]                 Group ID: 5802

[field #2]              Open/Closed: Open

[field #3]                 Severity: 3 - Normal

[field #4]                  Privacy: Public

[field #8]                         : Unknown support Field Display Type

[field #9]                 Category: Savannah trackers - bugs, tasks, etc.

[field #10]                Submitter: lounin

[field #11]              Assigned to: None

[field #12]                Submitted: Sun 29 Oct 2023 05:55:58 AM MDT

[field #13]                  Summary: Lwip as TCPServer occurs some errors when send data.

[field #14]      Original Submission: I use LwIP in my STM32 and create a TCPServer. I use a timer set to 100 ms to send data that my chip collected. When it runs an hour or half, it shows some error info such as Assertion "tcp_slowtmr: TIME-WAIT pcb->state == TIME-WAIT" failed or memp_free: mem properly aligned" failed at line

How I can solve it?


[field #16]               Item Group: None

[field #17]                   Status: None

[field #18]        Component Version: None

[field #19]         Operating System: *BSD

[field #20]          Reproducibility: None

[field #21]               Size (loc): None

[field #22]            Fixed Release: None

[field #23]          Planned Release: None

[field #24]                   Effort: 0.00

[field #28]                 Priority: 5 - Normal

[field #31]         Percent Complete: 0%

[field #33]                  Release: None

[field #58]     Custom Select Box #1: None

[field #59]     Custom Select Box #2: None

[field #60]     Custom Select Box #3: None

[field #61]     Custom Select Box #4: None

[field #62]     Custom Select Box #5: None

[field #63]     Custom Select Box #6: None

[field #64]     Custom Select Box #7: None

[field #65]     Custom Select Box #8: None

[field #66]     Custom Select Box #9: None

[field #67]    Custom Select Box #10: None


Bob Proulx <rwp>
Sun 29 Oct 2023 04:37:49 PM UTC, original submission:  

I use LwIP in my STM32 and create a TCPServer. I use a timer set to 100 ms to send data that my chip collected. When it runs an hour or half, it shows some error info such as Assertion "tcp_slowtmr: TIME-WAIT pcb->state == TIME-WAIT" failed or memp_free: mem properly aligned" failed at line

How I can solve it?

Krivine <lounin>

 

(Note: upload size limit is set to 16384 kB, after insertion of the required escape characters.)

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -email is unavailable- added by lounin (Submitted the item)
  •  

    There are 0 votes so far. Votes easily highlight which items people would like to see resolved in priority, independently of the priority of the item set by tracker managers.

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed by Updated Field Previous Value => Replaced by
    2023-10-29 rwp Reassign itemSavannah Administration, sr #110949 lwIP - A Lightweight TCP/IP stack, bug #64839

    Back to the top

    Powered by Savane 3.13-f762.
    Corresponding source code